Badkläder

Bikini online

Baddräkt

Badkläder dam

Snygga bikinis

Panos Emporio badkläder

Badkläder stora storlekar

Billiga bikinis
Badkläder header


Badkläder i stora storlekar

     
Som med alla typer av kläder kan även badkläder vara lite svåra att hitta i ovanliga storlekar, det må vara små eller stora. Naturligtvis är det jättetråkigt och frustrerande att inte kunna hitta sin storlek! Vi tycker det är otroligt viktigt att man ska kunna hitta badkläder även om man har stora storlekar så därför har vi gjort denna lilla guide till var du enkelt kan titta på stora badkläder på nätet. Såväl baddräkter som bikinis. Eller varför inte den nya trenden – tankinis? Sitter lite lösare och då överdelen är som ett linne är det inte riktigt lika noga med precisionen vid bysten.

Här kommer några länkar till webbshoppar där du kan hitta badkläder i stora storlekar.

Ellos har någorlunda stora storlekar på sina badkläder. Gå till sektionen Plus Collection och klicka på Underkläder & Bad. Det är här blandat med underkläder men till vänster finns en meny där du kan välja precis vad du är ute efter. Välj Bad & Strandplagg och om du önskar specificera ytterligare finns fler underkategorier.

Stor baddräkt

Denna stora baddräkt finns i upptill storlek 56 och täcker ganska mycket vilket många tycker är skönt. Finns liknande tankinis.


Bonprix är kända för sin plussektion men just när det gäller badkläder kan den vara svår att hitta. Vår länk ska dock leda dig direkt dit! De använder sig av plus size-modeller vilket vi tycker känns mer förtroendeingivande.

Stor bikini

Denna bikini finns i upptill G-kupa (balconette), underdel i upptill storlek 46 och om du tycker underdelen är för liten så är den ganska billig och svart så man kan ju alltid köpa till en annan underdel.


Ulla Popken är underbara när det gäller stora storlekar, så även för badkläder. De tycks veta precis vad man vill ha. Moderna, vackra, sexiga plagg i upptill storlek 60. De har mycket som är färgglatt men också det sedvanliga stilrena såklart.

Stor baddräkt från Ulla Popken

Denna tuffa baddräkt med softcups och stödjande band under bysten finns i upptill storlek 60. Bara ett av många exempel.

Change är också kända för att ha vissa av sina underkläder och badkläder i stora storlekar. Det smarta är att du kan välja högst upp vilka storlekar som ska visas så tas alla plagg bort som inte finns i den storleken.

Kontrollera alltid vilka returvillkor som gäller för badkläder när du beställer från nätet. Man brukar kunna returnera och det kan behövas för ibland måste man prova ett par plagg innan man hittar rätt, särskilt om man har en stor storlek.