Badkläder

Bikini online

Baddräkt

Badkläder dam

Snygga bikinis

Panos Emporio badkläder

Badkläder stora storlekar

Billiga bikinis
Badkläder header


Panos Emporio ett geni på badkläder

     
Panos Papadopoulos är den svenska badklädeskungen framför andra. 1986 grundade han Panos Emporio som säljer badkläder av många olika modeller. Min mamma hade nöjet att träffa honom personligen i början av hans karriär. Hon förklarade hur svårt det var för henne att hitta badkläder och då särskilt en bikiniöverdel som passade. Panos tog en snabb titt på mammas kropp och tog fram en bikini ur sin väska. Mirakulöst nog passade den som en smäck! Även jag fick en baddräkt i förbifarten som var den bekvämaste jag någonsin provat. Jag var imponerad av att den inte åkte in i rumpan på sidorna vilket jag störde mig på att precis alla andra baddräkter gjort. Slutsatsen av allt detta blev att "den där Panos vet vad han pysslar med". Förmodligen kan man gå så långt att man kallar honom designergeni. Panos Emporio har också mycket riktigt haft som mål att göra badkläder som är både snygga och sköna och som passar många olika sorters kvinnokroppar (och manskroppar för den delen) perfekt.

Var kan man då hitta dessa fantastiska kreationer? Först och främst, Nelly har en liten sektion med badkläder från Panos Emporio. Klicka bara på Badkläder och välj sedan Märke högst upp på sidan.

Panos Emporio bikini

Denna rutiga, mycket stilrena bikini från Panos Emporio hittar du hos Nelly.


Eller prova Tradera . Klicka på Kategorier > Kläder och välj sedan Dam- eller herrkläder och sedan Badkläder. Skriv in Panos i sökrutan. Kanske kan du göra ett litet klipp på något begagnat?


Virkad bikini från Panos Emporio

Denna underbara och populära virkade bikinin från Panos Emporio hittade vi på Bubbleroom.

Vad många inte vet är att Panos Emporio faktiskt har en egen webbshop. Med fri frakt på hela sortimentet dessutom! Du kan välja kategori på badplagg (bikini, baddräkt, badbyxor, badtillbehör – och naturligtvis vanliga kläder också). Denna webbshop har i särklass störst utbud av alla butiker som säljer Panos-grejer.

Panos Emporio bikini

Somrig och originell bikini som för tankarna till Grekland där Panos har sina rötter. Alla modeller heter någonting som associerar till detta underbara land och det har blivit lite av deras kännetecken.

Allting av detta varumärke är stilrent och många gånger klassiskt men har det där lilla extra som gör att det blir originellt. De vågar använda mycket färger. Priserna är något högre än ett normalt badklädesmärke men det är ändå ett märke som alla har råd med. Man kan ofta se lite grekiska element i stilen, ibland kan de bara anas.