Badkläder

Bikini online

Baddräkt

Badkläder dam

Snygga bikinis

Panos Emporio badkläder

Badkläder stora storlekar

Billiga bikinis
Badkläder header


Bikini online - här finns dom

     
Dags att köpa ny bikini? Alltid lika kul och visst kan man ha flera stycken att välja mellan. Kanske en till träningen i simhallen, en på landet när man solar och en trendig supersnygg att ha på stranden. Här har vi sammanställt en liten guide med länkar för dig som ska köpa din bikini online. Vi visar dig ställena som har de snyggaste, färggladaste, mest stilrena, trendigaste, vackraste, sexigaste och billigaste bikinis på nätet. Att hitta rätt i bikinidjungeln är inte helt lätt och därför har vi gjort denna lilla tipssida.

Innan du köper bikini online, med tanke på att du inte kan prova den, fundera vilken modell du letar efter. Halterneck-bikini? Push-up-bikini? Nederdel i form av stringtrosa? Visst beror det mycket på smak och vad man tycker är snyggt, men kanske ännu mer på kroppstyp. Har man stor byst kanske en halterneck-överdel inte är det bästa valet då den kan skära in i nacken och kanske inte håller upp bysten tillräckligt. Har man liten byst kanske man föredrar en push-up-överdel för att ge ett fylligare intryck upptill. Axelbandslös bikini kan vara svårt för den som vill kunna sporta eller röra sig mycket i vattnet. Vill man ha någonting mer påklätt men ändå inte köpa en baddräkt kanske den nya flugan, tankini, är det perfekta valet.

Utav de som är allra störst på bikini online är Nelly . Gå till deras badkläder-sektion och välj därefter bikini. Sedan kan du även sortera på märke (kända märken såsom Panos Emporio, Calvin Klein, Salming m.fl.) och färg. Du kan kryssa i flera märken och färger åt gången. De har ganska varierande priser, från riktigt billigt till rätt så dyrt.


Salming bikini

Här ser vi en fin bikini från Salming Underwear. Originell och ganska så stilren på samma gång.


Nästa ställe att kolla in är Uppercut. De kör med ett system där man på många produkter kan välja underdel och överdel för sig. På så sätt kan man kombinera fritt och få fram en lite mer egen stil. Men det är också praktiskt att kunna välja olika storlekar på under- och överdel eftersom många kvinnor har olika mått upptill och nertill och inte stämmer överens med den gängse storleksskalan.

Calvin Klein bikini


Andra ställen där du kan leta efter bikini online är Tradera . Där kan du köpa antingen begagnade badkläder på auktion eller relativt billiga saker från annonserande företag och då ofta till fast pris. Även en bikini som säljs av en privatperson kan vara relativt oanvänd eftersom det är ett typiskt sådant plagg som är lätt hänt att man köper fel storlek på eller växer ur snabbt.

Bikini på Tradera

Den här bikinin kostar endast 69 kronor till fast pris på Tradera. Säljs av ett företag som heter Kejdo. Just när det gäller företag har man ofta returrätt vilket såklart inte gäller om man köper något begagnat av en privatperson på auktion. Detta var bara ett av många exempel på vad man kan hitta för billiga bikinis online.