Badkläder

Bikini online

Baddräkt

Badkläder dam

Snygga bikinis

Panos Emporio badkläder

Badkläder stora storlekar

Billiga bikinis
Badkläder header


Badkläder dam - guide till bästa shopparna på nätet

     
På denna sida kommer vi att tipsa om var man kan köpa snygga badkläder för dam. Superbilligt? Visst, vi har tipsen på var du kan hitta billiga grejer för ett pris som du inte trodde var möjligt. Trendigt, snyggt, uppseendeväckande, praktiskt, bra passform? Vi ska göra vårt bästa för att även visa dig badkläder som stämmer in på dessa olika kriterier.

Glöm inte att det ska vara kul och inspirerande att leta efter badkläder. Man ska inte känna ångest eller stress men det är precis vad som tenderar att hända om man provar i butik. Det gäller att hitta någonting smickrande och med dagens utbud är det inte alls särskilt svårt. Men det underlättar såklart om man vet var man ska leta och det är där vi kommer in i bilden. Vi guidar dig till de olika webbutikerna, även sådana du kanske inte har tänkt på.

Letar du efter riktigt billiga badkläder för dam? Prova på Tradera Beroende lite på vilken storlek du har kan du här ibland hitta t.ex. en bikini för så lite som 10 kronor. Det är ganska stor efterfrågan på badkläder så andra saker brukar egentligen vara lättare att hitta. Men ändå. Gör ett försök. Många företag har dessutom annonser ute på Tradera. Vill du köpa till fast pris, klicka då på fliken Köp nu högst upp på söksidan.

Halterneck bikini bh

Denna helt nya halterneck bikini-BH från New Yorker kostar endast 35 kronor till fast pris. Bara ett av många exempel på vad man kan hitta på Tradera.


Esprit bikini

Följande välsydda och stilrena bikini från Esprit går att köpa på Smartgirls badkläder-sektion De har ett system där man oftast köper de olika delarna för sig så att man kan kombinera dem som man vill (eller ta underdel och överdel från samma märke såklart).

Tankini

Bonprix är ett annat företag som har ett ganska stort utbud av badkläder för damer. Tankini (den ovan är från Bonprix) är en ny trend av badkläder och är varken bikini eller baddräkt. Det är som ett linne med badbyxor till. Magen visas således knappt alls vilket är bra för den som vill känna sig lite mer påklädd eller vill skydda kroppen från sol. Men det är också helt enkelt snyggt och trendigt och än så länge ganska ovanligt med en tankini. De är också populära bland gravida och finns som mammakläder.