Badkläder

Bikini online

Baddräkt

Badkläder dam

Snygga bikinis

Panos Emporio badkläder

Badkläder stora storlekar

Billiga bikinis
Badkläder header


Billiga bikinis - så här gör du för att hitta dem

     
Är du ute efter att hitta billiga bikinis online? Då har du kommit rätt. Vi visar dig här hur du kan hitta bikinis till priser du inte trodde var möjliga. Det som krävs är kanske att du har ett öppet sinne och en kroppstyp som är lätt att hitta kläder till. En liten portion tur och lite mod skadar inte heller. Du kanske inte heller bör vara supernoga med att det ska vara toppkvalitet eftersom kvalitet kostar. Däremot går det att få billiga bikinis av helt okej standard.

Vi börjar med Tradera där man kan hitta både begagnade billiga bikinis som auktioneras ut av privatpersoner och annonser av företag som säljer sina varor till antingen auktion eller fast pris. Är det ett företag kan man ibland ha returrätt men kolla upp det innan. Gå till kategorin Damkläder och sedan Badkläder, välj sedan storlek.
Billig bikini från Cubus

Den här helt nya bikiniöverdelen från Cubus kostar endast 39 kronor till fast pris hos ett företag som annonserar hos Tradera. Om man köper något mer från samma säljare kan de ibland samfrakta så att frakten blir lite billigare men det får man kolla upp i förväg. Just det här företaget heter Gul Häst och har rätt så många badkläder i sitt sortiment. Bara ett av många exempel.

Nästa ställe där du kan hitta schyssta och ack så billiga bikinis är internationella eBay. Gör så här: Gå till Categories, sedan Women’s Clothing och sedan Swimwear. Nu kan du välja storlek, prisintervall och skick (condition). Vi rekommenderar att du väljer New with tags och New without tags på den senare. Välj sedan Buy it now så att du slipper trassla med auktioner - det blir billigt nog ändå - och du gallrar bort många amerikanska säljare vilket just i det här sammanhanget är att föredra. Om du vill kan du även välja färg och ifall det ska vara en bikini, en tankini eller vad det nu finns för val. Två exempel tagna ur högen:

Billig bikini ebay Billig bikini ebay

Den vänstra bikinin kostar ca 135 kronor med dagens dollarkurs och den högra kostar ca 115 kronor. Båda priserna är inklusive frakt. Då och då kan det hända att en vara fastnar i tullen om stickprov görs och då kan man få betala tull och svensk moms, men det hör till ovanligheterna. Om det är asiatiska storlekar är vår erfarenhet att de brukar vara små men inte jättesmå. Så kanske en storlek mindre än du är van vid? Men det varierar så ibland får man göra lite research och kolla gärna så att säljaren tillåter att man skickar tillbaka varor som inte passar. Det står under Returns vilka returvillkor som gäller för just den säljaren.

På H&M:s webbshop kan man shoppa massor av badkläder och de har många billiga bikinis inne. Där kan man få en hel bikini för 229 kronor. Här är ett exempel på en bikini för det priset:

Bikini från H&M

Vit i virkad spets är helt rätt just nu och väldigt populärt. Andra billiga shoppar som också finns i "fysisk" variant och där de säljer bikinis billigt är KappAhl och Lindex.

Sen har vi även Cubus som är populära, särskilt sedan Kenza började använda deras bikinis. De ligger ungefär i samma prisklass som H&M men det beror lite på säsong hur mycket de har inne i sin webbshop. Dock finns ju även de som fysisk butik.