Badkläder

Bikini online

Baddräkt

Badkläder dam

Snygga bikinis

Panos Emporio badkläder

Badkläder stora storlekar

Billiga bikinis
Badkläder header


Snygga bikinis på nätet - vilken är din favorit?

     
Välkommen till den ultimata guiden för var du kan hitta snygga bikinis online! Här ska vi försöka guida dig till de häftigaste, mest originella eller varför inte sexigaste bikinis man kan hitta på nätet. Hela den här hemsidan visar dig var du kan hitta badkläder men just denna sektion tar upp de allra snyggaste bikinis vi lyckats finna samt var vi hittat dem.

Fundera över vilken modell på bikini du gillar bäst. Halterneck-bikini, push-up-överdel, bandeau-BH, underdel med string, axelbandslös BH, boxertrosa… Vi rekommenderar att du först och främst väljer det som gör din kropp mest rättvisa. Tänk inte alltför mycket på vad som är snyggt på andra.

För att få inspiration angående vad som är trendigt just nu, kolla in vad kändisarna har på sig. Nättidningar och Google-bildsökningar brukar vara ett bra sätt att få tips om stilar, mönster och färger. Det blir alltmer populärt att kombinera överdel och underdel som man själv tycker. Många tycker att man framstår som mer medveten om man inte väljer exakt de delar som är förutbestämda att passa ihop.


Snygga bikinis online

Den här bikinin (ovan) är populär att sälja bland företag på Tradera . En bikini i tre delar (med avtagbar kjol utanpå badbyxorna) i en färg som gör huden maximal rättvisa. Bara ett exempel på vad man kan hitta bland annonserna där. Ofta kan man göra riktiga fynd.


Nelly har många snygga bikinis av olika modeller, t.ex. bandeau-överdel, push-up-BH eller halterneck-bikini. Sortera på färg, märke, pris eller storlek.

Snygga bikinis från Nelly Nelly bandeau bikini

Följande två bikinis kommer från Nellys webbshop. Originella och sexiga med bra kvalitet. För dig som inte nöjer dig med vad som helst. Färgsprakande eller enfärgade och sobra.


Victoria’s Secret är utav de grymmaste i världen på snygga bikinis. De har dessutom ett väldigt stort utbud. Gå till deras webbshop och dregla. Som europé kan man beställa därifrån, men svensk moms och tull tillkommer troligen.

Snygga bikinis från Victoria’s Secret  Victoria’s Secret bikini

Färgglatt, sött och sexigt, precis det som vi förknippar Victoria’s Secret med.

Kenza köper bikini från American Apparel som numera har en europeisk webbshop för alla som tidigare tyckt det har varit svårt att få tag på deras kläder. De har många snygga bikinis för olika smaker.