Badkläder

Bikini online

Baddräkt

Badkläder dam

Snygga bikinis

Panos Emporio badkläder

Badkläder stora storlekar

Billiga bikinis
Badkläder header


Rätt baddräkt för sommaren, beachen eller simhallen

     
Att leta efter baddräkt är inte en helt lätt uppgift. Beroende på storlek och kroppstyp kanske man behöver en alldeles speciell modell. Baddräkter börjar nu också tyvärr bli lite ovanligare – bikini är mer populärt – så därför har vi sammanställt denna guide till var du kan hitta snygga baddräkter. Ofta måste man titta igenom ett gäng olika innan man hittar något man skulle vilja ha. Vi länkar dig till de ställen som åtminstone har ett något sånär brett utbud att välja mellan.

Först och främst Ellos har i skrivande stund 72 stycken baddräkter inne. Klicka på sektionen Underkläder & Bad och välj sedan underkategori Baddräkt för att se dem. De har både trendiga, moderna och sexiga baddräkter och mer klassiska, bekväma. De har också baddräkter för dig som sportar mycket och vill ha någonting gediget. Samt mycket av märkena Adidas och Esprit.Svart halterneck baddräkt

Ellos har både den här snygga halterneck-baddräkten och följande sportiga baddräkt från Abecita som tål klor (klorresistent):

Klorresistent baddräkt


Letar du kanske i stället efter en riktigt billig baddräkt? Gillar du att variera dig och vill kunna köpa många olika stilar på kläder? Spana då in Tradera . Välj Kategori > Damkläder >Bikinis och baddräkter och välj sedan din storlek. Antingen bläddrar du igenom alla plagg som finns eller så skriver du helt enkelt baddräkt i sökrutan. Men vi rekommenderar att du bläddrar så att du kan hitta även plagg som inte fått rätt eller väldigt tunn beskrivning.

Baddräkt på Tradera Baddräkt på Tradera

Följande två baddräkter finns på Tradera och säljs av ett företag som heter Kejdo och som har många baddräkter och andra badkläder till fast pris. Riktigt bra priser för övrigt! 69 kronor för den till vänster och 199 kronor för den högra. De har massor av andra baddräkter för priser som ligger mitt emellan i detta spann.


Snygga baddräkter som är lite speciella

Baddräkt från Bonprix

Från Bonprix kommer denna baddräkt i klänningmodell som visar vilken vidd på kreativitet som former på baddräkter ändå kan ta sig. De behöver absolut inte vara tråkigare än bikini.


Som vi tidigare berättat är badklädeskungen Panos ett geni när det gäller att göra bekväma baddräkter för kvinnor. Tänk er en baddräkt som inte skär in där bak. På hans egen webbshop hittar vi kreationer liknande den nedan, färgglada men ändå stilrena.

Panos Emporio baddräkt


Slutligen, La Redoute är hyfsat stora på baddräkter och de har ganska bra priser. De har många modeller av det lite sportigare slaget. De har också ett par stycken med E-kupa eller F-kupa.

Baddräkt från La Redoute

Den här från La Redoute tycker vi är ganska originell och snygg och det finns många fler att välja mellan.